7.9.2011

Johdanto

Tämän vuoden toukokuussa aloitimme projektin, jossa listasimme elämämme tärkeimmät 100 levyä. Kirjoitimme jokaisesta levystä esittelyn ja fiilistelyjä. Listausten tekeminen oli vaikeaa, koska maailma on täynnä hyviä levyjä. Järjestys ei koskaan ole absoluuttinen ja loistavia levyjä jäi ulkopuolelle. Hyvistä levyistä kirjoittaminen oli kuitenkin niin hauskaa puuhaa, että aloitamme uuden musiikkiblogin.


Blogimme sisältää kahden musiikin suurkuluttajan vapaamuotoista kirjoittelua vaihtuvista teemoista. Kirjoitamme musiikillisista fanituksista, uusista löydöistä, vanhoista suosikeista ja hienoista (ja miksei myös huonoista) keikoista. Blogin teemat -sivulla kerromme tarkemmin teemojen sisällöistä. Voit etsiä tietyn teeman mukaisia kirjoituksia etsimällä samannimisen tagin etusivun oikeasta laidasta otsikon "tagit" alta. Osa blogikirjoituksista ei kuulu mihinkään teemaan, sillä kirjoitettavia aiheita tulee varmasti löytymään myös niiden ulkopuolelta. Ensimmäisenä listaamme kumpikin kymmenen levyä, jotka eivät jostain syystä mahtuneet sadan parhaan albumin listallemme.

Tämän blogin suunta ei ole yhtä tarkkaan määritelty, kuin edellisen blogimme, joten otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja pyyntöjä siitä, minkälaisiin musiikillisiin aiheisiin voisimme paneutua.

Toivottavasti teistä on yhtä hauskaa lukea näitä tekstejä, kuin meillä on kirjoittaa niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti